Pharus

Image

Van buiten én van binnen ademt Pharus kwaliteit, duurzaamheid én energie uit. Het excentrieke design van Erick van Egeraat maakt van dit gebouw een architectonisch hoogstandje. In vorm én gebruik. We nemen je mee.

De houten bekleding en het groen rondom het hele gebouw springen direct in het oog. Misschien minder opvallend, maar toch essentieel, is de totale vorm van het gebouw. Een ovaal, dat bijna richting rond gaat. Uniek voor hoogbouw. Deze vorm geeft vele voordelen. Zo zijn de buitenruimtes van de appartementen echt groot en hebben alle appartementen volop ruimte voor de zon.

De plannen voor Pharus zijn nog volop in ontwikkeling. De komende periode worden de plannen concreter. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in!

 

Image

Sfeerbepalend

Energie speelt een grote rol in Hortus. En dus ook in Pharus. Het dak is uitgevoerd met zonnepanelen die als een soort schotel over het gebouw hangen. Uiteraard is Pharus ook aangesloten op het Smart Thermal Grid én helemaal energieneutraal. De energie bepaalt ook de sfeer in de gevel. De randen van de balkons zijn uitgevoerd met lichtstrips, die van kleur kunnen veranderen. Op deze manier wordt de unieke uitstraling van ver al zichtbaar.

Luxe

Kom je binnen in Pharus dan ervaar je de grandeur van een hotel. De hoge plafonds van de hal geven het luxueuze gevoel dat je mag verwachten van dit gebouw. Ook conceptueel wordt er met je meegedacht. Denk aan Bringme Boxen, waarin je pakketjes zelf kunt ophalen wanneer het jou het beste uitkomt.

In je appartement is het heerlijk thuiskomen. Het wordt moeilijk om niet direct van het uitzicht te genieten. Iedere appartement heeft namelijk een uniek blikveld. Bijvoorbeeld op het centrum van Almere, het Weerwater of juist naar het groen van Hortus. Of geniet dichterbij, namelijk op de planten en bomen van de buitenruimtes, naast je balkon.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Pharus? Schrijf je dan voor onze nieuwsbrief. En vergeet ons niet te volgen op social media!

Pharus

Image
1
2
3
4

Pharus

Image
1
2
3
4