6x highlights over 3 jaar gratis elektrisch rijden in Hortus

19 december 2022 Nieuws jasper

Wonen in Hortus betekent duurzaam wonen. En wat past nou beter bij duurzaam wonen dan rijden in een elektrische deelauto?! We Drive Solar biedt bewoners van Flores een uniek cadeau aan: 3 jaar lang gratis rijden. Ook dát is wonen in Hortus! Lees in deze highlights snel verder hoe het werkt.

Highlight 1: Voor wie?

Alle bewoners van Flores – de eersten verhuizen al in januari 2023 – krijgen een gratis kennismakingsabonnement cadeau. Daarmee kunnen ze voor een periode van maar liefst 3 jaar gratis in de auto’s van We Drive Solar rijden!

Image

Highlight 2: 40 kilometer per maand

Binnen deze aanbieding kun je elke maand ± 5 uur en 40 kilometer in een Renault ZOE, of 33 kilometer in een Tesla Model 3 rijden. Je ontvangt hiervoor maandelijks 8 credits en € 10,- rijtegoed voor de kilometers. Als je vaker gebruik wilt maken van de auto’s, dan kun je een Solar Start abonnement afsluiten vanaf € 49 per maand (48 credits). Je betaalt dan ± € 2,- per uur. Dit is een speciale aanbieding voor bewoners van Flores. Meer rijden mag natuurlijk ook. Per uur betaal je maximaal € 5,-. Per gereden kilometer betaal je slechts € 0,25 (ZOE, Kona) of € 0,30 (Tesla, IONIQ5). Je betaalt vooraf met Prepaid.

Highlight 3: Altijd voldoende auto’s

Alles is mogelijk met de auto’s van We Drive Solar. Een afspraak, een weekendje weg, op vakantie in Nederland of daarbuiten. Je kunt ook tijdelijk je abonnement upgraden. We Drive Solar zorgt ervoor dat er altijd voldoende auto’s beschikbaar zijn. Hoe vaker er gereden wordt, hoe meer auto’s ze plaatsen bij Flores. Je hebt dus binnenkort een heel wagenpark tot je beschikking!

Image

Highlight 4: Reserveer met de app

Het rijden met de elektrische auto gaat gemakkelijk. Je maakt een reservering met
De We Drive Solar-app op je smartphone. Het openen en afsluiten van de auto’s gaat via de app.

Highlight 5: Snel aanmelden?

Alle bewoners en huurders van de commerciële ruimte met een geldig rijbewijs kunnen van het aanbod gebruik maken. Je meldt je aan door het aanmeldformulier op de website in te vullen en een kopie van je rijbewijs te uploaden. Aanmelden doe je hier.

Image